Tunne meie tegijaid – hobikokk Ain Karutoom


Üle tosina aasta tagasi, kui Ain Karutoom tundis, et tänu tubakale on kopsud tahma täis ja treeningul teistega tempot ei pea, lendasid sigaretid prügikasti. Enda üllatuseks avastas ta uue, lõhnade ja maitsete maailma. Tänaseks on ta hobikokana keetnud, küpsetanud ja grillinud kümmekond aastat. Aeg-ajalt osalenud mõnel konkursil. Viimase aja märksõna on Vahemere köök. Värske kala, lamba- ja veiseliha ning erilised lemmikud pizza, pasta ja porchetta. Kuna lihtsaim viis meeldivad road söögilauale tuua on valmistada toitu ise, jagab ta Aini kokaraamat blogis retsepte ja maitseelamusi. Sekka kogemusi, kuidas valmib risotto või pilaff ehtsas malmpajas. Seda kõike lõkketulel, rohkem, kui poolesajale külalisele.

Porikuu festivali raames on avatud Aini kodukohvik Turbas 13.10.2018.